Marck Moreno

Marck Moreno ken je van de voormalige club Starlight te Nijkerkerveen. Dit was de grootste club van Nederland. Hier begon zijn DJ carrière in een tijd vol disco-, rock-, new-wave en andere stromingen in de popmuziek.

Zijn roots liggen in Los Angeles, USA. Met Amerikaans, Mexicaans en Nederlands bloed is een multiculturele jongen geboren. Zijn stijl is dan ook niet met 1 woord te beschrijven. Met zijn kennis en ervaring van de afgelopen 30 jaar, neemt hij je graag mee in zijn liefde voor de muziek.

Met deze liefde voor muziek uit het verleden en parate kennis van de huidige trends en hits zorgen dat DJ Moreno de juiste muzikale snaar kan raken bij jong en oud. Vele jaren ervaring maakt deze DJ een professionele all-rounder om elk feest naar een hoger niveau te brengen. Dit talent maakt dat DJ Moreno naast cluboptredens veel gevraagd is voor bedrijfs- en familie evenementen.


Naast DJ, heeft hij ook ervaring met het organiseren van feesten en evenementen. Hij heeft mogen samenwerken met grote namen als Don Diablo, Hardwell, Chuckie en Armin van Buuren. Dit maakt hem een ware allround professional.

Voor speciale gelegenheden is het eventueel mogelijk om deze DJ in te zetten met vinyl, dan gaat het om 70s/80s disco, funk, soul en pop en Houseclassics van eind jaren 80 tot begin 2000.

“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld