Schoolfeest DJ

Boek een DJ voor jouw schoolfeest. Jij wilt toch ook het vetste schoolfeest op jou school?! Het feest waar iedereen nog weken, maandenlang over napraat. Dutch DJ Entertainment verzorgt jullie complete schoolfeest tot in de puntjes. Van de coolste DJ’s, vette lichtshow en knallende geluid set.

Wij hebben maar 1 doel! Jou schoolfeest tot een ultieme climax brengen. Wij helpen je graag met het opzetten van jullie feest. Denk aan promotie, uitstraling, techniek, entertainment (DJ’s) en natuurlijk de uitvoering.

Omdat wij iedere scholier en student een vet schoolfeest gunnen,
leveren wij al voor zeer scherpe tarieven.
Wij komen graag bij jou op school om het schoolfeest te bespreken.

Referenties:

  • Hondsrug College te Emmen
  • Corderius college te Amersfoort
  • Meander college te Zwolle
  • Hoge school utrecht
  • Studentenvereniging Balans te Enschede
  • Studentenvereniging Taste te Enschede
  • De graafschap college te Doetinchem
  • Willibrord Gymnasium te Deurne

Tarieven schoolfeest DJ boeken

Ben je op zoek naar de tarieven voor het boeken van een DJ voor jouw schoolfeest? De prijs is afhankelijk van jouw wensen. Op basis van jouw wensen matchen wij een DJ. Wij vinden dat iedere student het recht heeft om helemaal los te gaan op het schoolfeest en/of het jaarlijkse gala. Daarom hanteren wij speciale tarieven voor schoolfeesten en studentenfeesten. Het is al mogelijk om vanaf 595 het schoolfeest door ons te laten verzorgen. Vraag bij ons een offerte aan, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden en prijzen. Wij komen graag bij jullie op school langs voor een vrijblijvende kennismaking. Er volgt altijd een vrijblijvende offerte.

Meer dan een DJ voor schoolfeesten

Onze DJ’s hebben niet alleen jarenlange ervaring in het organiseren van schoolfeest. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft, verjaardag, buurtfeest, sportgala of bedrijfsfeest. Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en geven advies over het organiseren van een onvergetelijk feest.

Boek nu direct een DJ voor jouw schoolfeest

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw gala, studentenfeest of lustrumfeest? Boek vandaag nog een DJ bij Dutch DJ Entertainment. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 038 202 26 62 of info@dutchdjentertainment.nl. Of vul het contactformulier in. Wij maken van jou schoolfeest het vetste en coolste feest ever!