DJ Output

DJ Output, waar komt deze naam eigenlijk vandaan? Heel simpel, zijn naam is Cas van de (Out)Put. Aanvoelen en draaien wat het publiek wil, maar heeft hij dan geen eigen stijl? Ja en nee! Allround is waarop hij ingesteld is. Zijn eigen draaistijl zorgt voor diversiteit en een sfeer waar de volgende dag nog over gesproken wordt.

Hoe het allemaal begon

Vroeger hield hij al van alle muziek en dat hebben zijn ouders en vrienden geweten! Hij kon alleen maar over muziek praten of meezingen met de beste hits. In 2010 begon hij met drummen. Hij leerde de basis hoe muziek wordt gemaakt. Kort daarna kocht hij klein DJ paneeltje. Hij was verkocht! Dagenlang sloot hij zich op om te oefenen en nieuwe muziek-stijlen te proberen. Nu 7 jaar later pronkt er een professionele Pioneer set in zijn studio.

Wat maakt hem anders?

Doorzetten, kritisch blijven en een eigen draaistijl hebben. Drie hele belangrijke aspecten! Mixen van vele verschillende muziekstijlen, dat is zijn passie. Er mag op geen één moment een stilte vallen en het switchen tussen de verschillende genres moet ook vloeiend gebeuren. Een feestje bouwen met gepast microfoon gebruik, uw wensen vervullen, iedereen tevreden houden en vooral zelf ook genieten. Cas komt uit Brabant, het zal u daarom vast niet verbazen dat Carnaval ook een grote passie van hem is.

DJ Output is jong maar heeft is al op veel verschillende plaatsen een graag geziene DJ. Naast dat hij regelmatig op gaat met drive in shows, is hij ook regelmatig te vinden in lokale horeca rondom Den-Bosch.

Greep uit referenties:

  • Studentenvereniging SSR
  • Feestcafé La Danza, Waalwijk
  • Cafe de Witte Leeuw, Raamsdonksveer
  • Studance Events, ’s Hertogenbosch
  • ’t Cafe, Raamsdonk
  • Duinlust, Waalwijk
  • RKC Sportcafe, Waalwijk

“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld