DJ Boeken

DJ boeken voor ieder feest. Verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, of DJ planning voor uw horecazaak. Dutch DJ Entertainment heeft de juiste DJ’s in huis. Gaat u trouwen? Boek een ervaren bruiloft DJ bij Dutch DJ Wedding.

U ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel DJ’s in alle soorten en maten. Niet elke DJ past bij elk feest. Op basis van uw wensen matchen wij een DJ bij uw event/feest. Dutch DJ Entertainment heeft de juiste DJ’s in huis.

Boek een DJ bij Dutch DJ Entertainment.
DDE ontzorgt, DDE levert!

 

Horeca

DJ Boeken horeca

U als horecaondernemer heeft het al druk genoeg met alles wat erbij komt kijken om uw horecazaak te managen. Een geschikte DJ boeken kan een uitdaging zijn. Wij ontzorgen u. Wij nemen de complete planning van DJ’s (en andere entertainment) op ons.

Er is jaren ervaring op het gebied van DJ’s binnen ons bedrijf. We weten alle ins -en outs van DJ’s en de daarbij behorende apparatuur. Wist u dat wij ook installatie en onder houd doen van uw verlichting en geluid? DDE 360 op het gebied van DJ’s events. Verkoop, verhuur, installatie en onderhoud. Alles onder 1 dak met 1 vast contactpersoon.

Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken. Steeds meer horecazaken kiezen voor de zekerheid en service van DDE. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een aantal

DDE dj’s

Nieuw DJ Talent?

Nieuw DJ Talent?

Nieuw DJ Talent?