Tuinfeest

met allround DJ van Dutch DJ Entertainment altijd een succes!

Het gezelligste feest in jouw eigen tuin met de leukste allround DJ’s van Dutch DJ Entertainment. Jij zorgt voor de hapjes en de drankjes wij zorgen voor de rest. Tent, licht, geluid, DJ en natuurlijk de leukste hits die iedereen mee kan zingen.
Tuinfeest met allround DJ is heel betaalbaar.
Informeer snel naar de mogelijkheden.
Bekijk onze drive in shows. 

Bang dat de buren klagen? Silent disco biedt hier de perfecte oplossing. Hooguit dat de buren klagen over vals zingende vrienden.
Voor extra beleving en sfeer boek een unieke photobooth.
Gegarandeerd een succes!

Al eens gedacht om jullie bruiloft in jullie eigen tuin te doen? Of het jaarlijkse bedrijfsfeest in mooie groene omgeving? Ook dat is mogelijk.

Vul het onderstaand contact formulier in en wij nemen binnen 24uur contact met je op. Je ontvang altijd een vrijblijvende offerte vooraf.

Neem contact met ons op.

Tuinfeest DJ feest

Waarom jouw tuinfeest met DJ van Dutch DJ Entertainment:

√ Onze DJ’s zijn allen ervaren allround representatieve DJ’s die hun vak serieus nemen. Ze draaien alle stijlen. De avond wordt geleidelijk opgebouwd tot een topfeest!

√ De muziekcollectie van de DJ is zeer uitgebreid. Verzoekjes doen is geen enkel probleem.

√ Onze DJ shows zijn professioneel en stijlvol. Afhankelijk van jouw wensen bieden we een passende show aan. Bekijk drive in shows voor een impressie

√ DJ garantie. Ook als de DJ onverhoopt ziek wordt garanderen wij een geschikte vervangende DJ.

√ Transparantie. Alle afspraken worden per mail bevestigd zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

√ Op afspraak is het mogelijk dat wij bij jouw langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Zeker handig als je alles tot in de puntjes wilt bespreken.