Live performance

Saxofonist en zangeres met DJ boeken

Boek een DJ met saxofonist. Of een DJ met zangeres voor een avondvullend programma. Het geeft jouw feest met DJ een extra boost. Meer beleving, interactie en stijl met live performance. Een onmisbare dimensie op ieder feest met stijl.
Voor extra beleving en sfeer boek een unieke photobooth.

Gegarandeerd een succes!

Saxofonist boeken met DJ

De combinatie een DJ met saxofonist boeken is erg populair. Het is een ware hit op vele feesten. Op basis van uw muziekwensen matchen wij de DJ en saxofonist. De DJ draait een avondvullend programma aangevuld met de saxofonist. Warme, jazzy of funky melodieën. Van de 80’s, 90’s tot aan de nieuwste hits. Met 100% dansgarantie!

DJ met zangeres

Een DJ met zangeres boeken is voor ieder feest simpelweg een onverslaanbare combinatie. De eerstgenoemde biedt u een veelzijdig arsenaal van muziek in uiteenlopende stijlen, terwijl de laatstgenoemde extra sfeer en emotie kan creëren met haar vocale kwaliteiten. Bij Dutch DJ Entertainment weten we exact welke artiest passend is voor jullie bruiloft. Bijvoorbeeld zangeres Steffi Ras.

Zo kan de zangeres tijdens de borrel de sfeer al opvrolijken om het verolgens door te trekken naar het feest waar alle voetjes van de vloer gaan. Ook een gezamenlijk optreden tijdens het diner, de receptie of elk ander denkbaar moment behoort tot de mogelijkheden.

Meer mogelijkheden

Naast DJ’s, zangers en zangeressen, boek je bij ons ook de beste percussionisten, violisten en trompettisten. Zo kunnen jullie unieke combinaties creëren die op andere huwelijksfeesten zelden worden vertoond. Op basis van jullie wensen matchen wij de artiest(en) en DJ.

Ook perfect voor jullie bruiloft, bedrijsfeest of stijlvol verjaardagsfeest.

Saxofonist met DJ boeken