Livestreamen

  Het Coronavirus raakt vele mensen in de evenementenbranche en vele andere bedrijven. Toch kunt u contact houden met uw klanten en fans.

Houdt contact met je klanten door een interessante livestream over uw service/product. Of neem jouw DJset of zangtalent op in een professionele setting. Op locatie is mogelijk.

Met professionele camera(‘s) maken wij doeltreffend promotie materiaal. Wij werken oa met Sony A7S II (4K) en digitale geluidstafel. Wij werken samen met een vaste grafisch ontwerper zodat uw promotie materiaal gelijk raak is.

Ga live vanuit je eigen huis.

Ben jij DJ of zanger, of zangeres? Heb jij thuis niet de benodigde apparatuur om live jouw performance te streamen? Huur bij ons professionele geluidsapparatuur en laat je livestream door ons verzorgen. Zo kom jij goed voor de dag. Promoot jezelf wanneer iedereen thuis op social media is.

Be a pro

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Om jouw performance op haar best te showen op het internet. Van het opzetten van de livestream tot de geluidsapparatuur en camera. Wij verzorgen jouw complete livestream vanuit jouw eigen huis of vanuit onze studio in Wezep (vlakbij Zwolle)

  • 1 of meerdere 4K en/of full HD (1080P) camera(‘s)
  • Livestream vanaf 30 minuten
  • Digitale geluids -en video-opname
  • Professionele multiplatform livestream
  • Video bewerking achteraf
  • Video -en geluidstechnicus aanwezig
  • Pa mixer voor inprikken instrumenten en microfoons
  • Live vanuit uw locatie of in onze studio
  • Verschillende pakketten vanaf € 49,95

Maak er thuis een feest van

Bands en onze DJ’s die niet fysiek in een ruimte kunnen zijn en zoals gewoonlijk de voetjes van de vloer kunnen laten gaan, zullen het zeer waarderen als je hun playlist deelt. Als je dan toch gaat ‘borrelbellen’ via Houseparty, maak er dan ook een echte house party van! Voorpret voor jullie bruiloft. Check bijvoorbeeld het spotify kanaal van Dutch DJ Entertainment LIVE (waar aantal van onze bruiloft DJ’s actief zijn)

Share on social

Spread the love over jouw social media kanalen. Het is heel belangrijk om jou actief te blijven op jou socials. Deel jouw liefde voor de muziek. Ook om ervoor te zorgen dat er zich een rij aan potentiële klanten ontwikkelt die staan te springen om te boeken zodra alles weer een beetje normaal is.
Bekijk en deel onze facebook
Bekijk en deel onze instagram