Drive in

Beschikt uw locatie niet over de juiste licht, geluid –en DJ apparatuur? Geen nood. Wij verzorgen alle techniek tot in de puntjes voor u. Verlichte dansvloer, stijlvolle led dj booths en vele lichteffecten. Zuiver geluid geschikt voor uw locatie. Natuurlijk ontbreekt de DJ niet. De basis voor een geslaagd feest.

Onze drive in service bied shows op maat. Uw wensen zijn leidend voor ons. In onze show brochure krijgt een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt inspiratie opdoen. Tijdens een kennismakingsgesprek per telefoon of bij u op locatie bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt altijd een gespecificeerde offerte.

Basic plus show

U zoekt een stijlvolle compacte show vol mogelijkheden, zoals het live aansturen van de lichten. De kleur kan naar wens worden ingesteld. Voldoende professioneel geluid. De basic plus show is geschikt tot 100 personen. Perfect voor een verjaardagsfeest in de locale kroeg of in een partytent in uw tuin. Natuurlijk ontbreekt een leuke allround DJ niet.

Prijs: 495

Premium show (meest geboekte show)

Een feest met 100 a 150 personen? Dan adviseren wij onze premium show. Stijlvol, professioneel en meer beleving. De show is volledig naar wens in te richten. Perfect de combineren met onze gave led dansvloer. Natuurlijk ontbreekt een ervaren allround DJ niet. De basis voor een top feest!

Prijs: 649

BEKIJK MEER MOGELIJKHEDEN IN ONZE SHOW BROCHURE