DJ schoolfeest Zwolle

DJ voor jou schoolfeest in Zwolle
De DJ’s van Dutch DJ Entertainment draaien op heel veel verschillende schoolfeesten. Met onze DJ wordt jouw gala, studentenfeest of lustrumfeest gegarandeerd een succes. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en tarieven.

DJ voor het gala in Zwolle

Afgestudeerd? Tijd om alle examens even helemaal te vergeten. Tijd voor het gala. Ben je op zoek naar een DJ voor jouw gala in Zwolle? Dutch DJ Entertainment heeft alle ingrediënten in huis die nodig zijn voor een onvergetelijk schoolfeest. Denk hierbij aan: de promotie, uitstraling, techniek, entertainment (DJ’s) en natuurlijk de uitvoering. De mogelijkheden voor een dj op jouw schoolfeest in Zwolle zijn eindeloos.

Tarieven

Ben je op zoek naar de tarieven voor het inhuren van een DJ voor jouw schoolfeest in Zwolle? De prijs is afhankelijk van jouw wensen. Op basis van jouw wensen matchen wij een DJ. Ook adviseren wij je over de geluidssystemen en lichteffecten. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Meer dan een DJ voor schoolfeesten in Zwolle

Onze DJ’s hebben niet alleen jarenlange ervaring in het organiseren van schoolfeesten in Zwolle. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft, verjaardag, buurtfeest, sportgala of bedrijfsfeest. Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en geven advies over het organiseren van een onvergetelijk feest.

Boek direct een DJ

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw gala, studentenfeest of lustrumfeest in Zwolle? Boek vandaag nog een DJ via Dutch DJ Entertainment. Dat kan al vanaf 595 euro exclusief btw! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 038 202 26 62 of info@dutchdjentertainment.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Wie weet staat onze DJ binnenkort op jouw schoolfeest in Zwolle te draaien.

“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld