DJ schoolfeest Zwolle

DJ voor jou schoolfeest in Zwolle
De DJ’s van Dutch DJ Entertainment draaien op heel veel verschillende schoolfeesten. Met onze DJ wordt jouw gala, studentenfeest of lustrumfeest gegarandeerd een succes. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en tarieven.

 

DJ voor het gala in Zwolle

Afgestudeerd? Tijd om alle examens even helemaal te vergeten. Tijd voor het gala. Ben je op zoek naar een DJ voor jouw gala in Zwolle? Dutch DJ Entertainment heeft alle ingrediënten in huis die nodig zijn voor een onvergetelijk schoolfeest. Denk hierbij aan: de promotie, uitstraling, techniek licht & geluid, entertainment (DJ’s) en natuurlijk de uitvoering. De mogelijkheden voor een dj op jouw schoolfeest in Zwolle zijn eindeloos.

Tarieven

Ben je op zoek naar de tarieven voor het inhuren van een DJ voor jouw schoolfeest in Zwolle? De prijs is afhankelijk van jouw wensen. Op basis van jouw wensen matchen wij een DJ. Wij vinden dat iedere student het recht heeft om helemaal los te gaan op het schoolfeest en/of het jaarlijkse gala. Daarom hanteren wij speciale tarieven voor schoolfeesten en studentenfeesten. Vraag bij ons een offerte aan, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden en prijzen. Wij komen graag bij jullie op school langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer dan een DJ voor schoolfeesten in Zwolle

Onze DJ’s hebben niet alleen jarenlange ervaring in het organiseren van schoolfeesten in Zwolle. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft, verjaardag, buurtfeest, sportgala of bedrijfsfeest. Bekijk onze brochure voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en geven advies over het organiseren van een onvergetelijk feest.

Boek direct een DJ

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw gala, studentenfeest of lustrumfeest in Zwolle? Boek vandaag nog een DJ via Dutch DJ Entertainment. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 038 202 26 62 of info@dutchdjentertainment.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Wij maken van jouw schoolfeest het vetste en coolste feest ever!

Schoolfeest DJ

Privacy verklaring

1 + 8 =