DJ boeken

Zwolle

Ben je op zoek naar een ervaren DJ voor jouw evenement in Zwolle? Boek een DJ bij Dutch DJ Entertainment

Natuurlijk is dit mogelijk met professioneel licht en geluid. Uw wensen zijn leidend voor ons. Van uitstraling tot aan de juiste muziek. Techniek en de DJ maken of breken uw evenement.

Discotheek, bedrijfsfeest, bruiloft, schoolfeest of een outdoor event. Al eens gedacht aan live performance? Huur een DJ met saxofonist en/of zangeres. Niks is ons te gek. Boek uw DJ bij Dutch DJ Entertainment voor een geslaagd feest.

Diensten van DDE:

  • DJ’s boeken uit omgeving Zwolle (garanatie ook bij ziekte)
  • Alle techniek en (DJ) entertainment onder 1 dak
  • Verhuur professioneel licht, geluid en DJ gear.
  • DJ planning horeca en festivals
  • Unieke photobooth huren
  • Technische ondersteuning voor elk event
  • Diverse stijlvolle shows voor uw event.
  • Stijvolle DJ booths huren

Werkwijze van Dutch DJ Entertainment

Eerst zullen wij met u persoonlijk een kennismakingsgesprek aangaan om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Wilt u daarna een allround dj boeken voor uw feest in Zwolle? Dan wordt gekeken hoe het feest eruit moet zien en wat de kosten hierbij zijn. Vervolgens zal u eerst een offerte toegestuurd krijgen met de prijs, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

Een DJ maakt of breekt uw feest:

Onze allround DJ’s doen dit werk uit passie en plezier. Dit zie en voel je tijdens uw feest. Zij slepen u en uw gasten mee zijn of haar enthousiasme. Dit wordt gedaan door de nodige voorbereiding te treffen. De juiste DJ te selecteren door deze te matchen aan uw evenement. Onze kennis zetten wij graag in om u te kunnen adviseren over de inzet van bijvoorbeeld licht en geluid. Aarzel niet om contact op te nemen als u meer informatie wil over de mogelijkheden bij het boeken van een allround dj voor uw feest in Zwolle. Bel 038 202 26 62 of stuur een mail naar info@dutchdjentertainment.nl

privacy verklaring

7 + 8 =

XDJ XZ huren