Wij zijn anders!

Dutch DJ Entertainment staat garant voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wij werken niet met een onneindig bestand aan DJ's. Wij kennen al onze DJ's. Ons streven is de DJ te matchen met uw evenement/feest of horecazaak. Uw wensen zijn leidend voor ons. Daarnaast vinden wij “samen sta je sterk”. Kennis en kunde delen. DDE leidt haar eigen DJ's op (na strenge selectie). Wij geven talenten graag de kans.

Over ons

De kracht van ons bedrijf

Drijvende kracht achter Dutch DJ Entertainment is Jurie Eeftink. Hij loopt sinds 2004 mee in het DJ-circuit, in zowel binnen- als buitenland. Hij heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen, maar kan ook uitstekend adviseren op het gebied van licht, geluid en natuurlijk de juiste DJ’s.

Jurie

Transparantie

Wij houden net zoveel van transparantie als u daarom ontvangt u altijd vooraf een offerte met informatie. Persoonlijk contact met 1 vast contactpersoon. U houdt de controle, wij leveren. U boekt al een volledige show, inclusief DJ vanaf €275euro,-! Met het C’est la vie DJ concept boekt u al een DJ vanaf €175,- euro.

Bekijk onze brochure >
Show

Neem contact op!

Voor informatie, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6 43 00 62 37 of neem direct contact op!

Neem contact op
“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld