Dutch DJ Talent

DDT is de kweekvijver van DDE. Om zeker te zijn dat wij ook in de toekomst onze kwaliteit kunnen waarborgen, leiden wij onze eigen DJ’s op. Elk jaar hebben wij 3 plaatsen beschikbaar voor nieuw DJtalent.

Je krijgt les van professionele DJ’s die nu werkzaam zijn binnen DDE. Deze DJ's hebben meer dan voldoende ervaring om jou de kneepjes van het vak te leren.

Naast reguliere Djlessen (eventueel op locatie) is er ook mogelijkheid om mee te gaan met een van onze DJ’s.Je krijgt de mogelijkheid mee te kijken tijdens officiële boekingen van DDE DJ's. Dit is uniek!

Je zult zelf ook tijd en energie in moeten steken om het binnen Dutch DJ Talents te redden tot een contract. De beste talents krijgen direct een contract aangeboden.

Onze DJ Joep en DJ Bioptics zijn begonnen binnen het Dutch DJ Talent traject. Deze beide heren draaien nu door heel Nederland en zelfs europa ligt aan hun voeten. Samenwerken aan jou talent dat is het motto.

Ben je minimaal 16 jaar en denk jij dat je het in je hebt om DJ te worden bij Dutch DJ Entertainment. Meld je snel aan via onderstaand formulier of bel direct met DDE! Wie weet sta jij straks te schitteren in de grote clubs van Nederland, Europa of zelfs de wereld!

Vraag een offerte aan

Vraag offerte aan
“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld