DJ YouTon

DJ Youton aka Kevin begon op zijn 12e levensjaar met zijn passie voor muziek. In 2012 begon zijn DJ hobby serieuze vormen te krijgen. Toen hij een eigen radio programma mocht presenteren bij de lokale radio. Hij maakte na school een luchtig grappig programma over hoe de dag ging. Dit werd ook opgepikt door andere lokale radio stations. Binnen no-time had hij verschillende aanbiedingen liggen.

En toen kwam het echte werk:
In 2015 heeft hij het Dutch DJ Talent traject doorlopen bij Dutch DJ Entertainment. De DJ opleiding van DDE. Samen met Jurie (eigenaar DDE) is Kevin naar verschillende grote feesten geweest op verschillende locaties door het hele land. “Ik heb sindsdien enorm veel geleerd. Ik ben verkocht! Ik krijg zoveel energie van het los gaan van het publiek op mijn muziek’’.

Kevin heeft zich ontwikkeld tot een zeer allround DJ. Het kan hem eigenlijk niet gek genoeg. Van de nieuwste top40 hits terug naar de 80’s, weliswaar in een 2018 jasje. Is het foute uur? Kevin weet er raadt mee. Stampende beats of meezingen met de feestknallers van dit moment. Feest met een hoofdletter F. Samen met de microfoon in zijn hand bouwt hij een feestje met ieder publiek. Kevin draait nu wekelijks de meeste uiteenlopende feesten. Van kroeg tot bruiloft. Van verjaardag tot bedrijfsfeest. Kevin is altijd een graag gezien gast.

DJ Youton is een DJ talent waar je op korte termijn veel van gaat horen. Stay tuned…

Greep uit referenties:

  • Cafe de Stoof, Zwolle
  • Murphy’s Pub, Meppel
  • Fox, Stadskanaal
  • Light of sound drive in show (30 opdrachten per jaar)
  • Club Zo, Zwolle
  • Stadscafe Blij, Zwolle

“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld