DJ Derivato

Derivato is Italiaans voor ‘’afgeleid’’. Afgeleid van de dagelijkse sleur, neemt deze DJ je even mee naar een andere wereld. Een wereld vol feest, Brabantse gezelligheid en verrassingen.

Deze Tilburgse feestmaker is een gepassioneerde DJ. De muziek en het entertainen van de mens is zijn passie. DJ is geen hobby maar een levensstijl. Hij is niet meer weg te denken uit de huidige allround DJscene. Begonnen als roadie bij Dutch DJ Entertainment, is hij uitgegroeid tot een volwassen ervaren DJ. Het feit dat deze Dj zijn weg omhoog getimmerd heeft tot resident DJ in o.a. Amsterdam, aan het Leidseplein, geeft aan dat hij zich bewezen heeft als allround DJ. Ervaring op de meest uiteenlopende events en feesten. Bruiloften, kroegen door heel Nederland, 80s & 90s feesten, Urban en natuurlijk, als echte Brabander, carnaval.

Hij voelt aan wat de aanwezige gasten willen. Inspelen op het publiek is een van zijn krachten. Zijn gaan kwaliteiten verder. Technisch en snel doormixen is een ander belangrijke aspecten tijdens zijn optredens. Van de nieuwste top40 doorknallen naar apres-ski terug naar jaren 80/90 en indien het tijd is om te knallen, ramt hij er hardstyle doorheen. Derivato is thuis in alle gangbare stijlen.


‘’Ik gebruik mijn Brabantse achtergrond in mijn act als DJ. Energiek en enthousiast ben ik van mijzelf al, maar die Brabantse gezelligheid op plekken brengen waar ze er nog nooit van gehoord hebben, dat vind ik het mooiste. Met mijn eigen commerciële remixen maak ik het mogelijk een unieke presentatie neer te zetten. Uniek maar toch herkenbaar. Het kan bij mij niet gek genoeg. Mensen moeten geprikkeld blijven. Allround betekent bij mij ook echt allround’’.

Waar de reguliere DJ het publiek probeert te entertainen en ‘‘ aan te voelen’’, heeft Wesley hier zijn eigen antwoord op: ‘‘ Ik zoek naar een bepaalde energie in mijn nummers die ik gebruik. Diezelfde energie probeer ik via mijzelf en mijn muziek over te brengen op het publiek. Alles is één. De presentatie, de muziek en de dj’’. Waar Derivato ook komt hij zorgt ervoor dat hij zijn stempel als Brabantse feest dj achter laat.


Greep uit referenties:

  • La Danza, Waalwijk
  • Sorbonne, Rotterdam
  • De lange, Horst

  • Binnen, Oosterhout
  • Brasserie, Emmen
  • Mokum, Amsterdam
  • 
Buzzel, Oosterhout
  • Stoof, Zwolle
  • A&M audio

DJ Derivato

“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld