Help de evenementenbranche door de corona crisis heen

Het uitstellen van het geplande feest kan super stressvol zijn voor zoveel redenen, zeker omdat niemand hier grip op heeft. De maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan raken veel mensen. Ook ons. DJ boeken doet niemand nu. Licht en geluid huren is ook niet aan orde. Toch kan je met een kleine moeite ons en vele andere bedrijven in de evenementenbranche helpen.
Van onze vrienden van Dutch DJ Wedding.

Lees ook: Livestreamen voor DJ’s, zangers, zangeressen en live performance artiesten

Samen komen wij door deze corona crisis heen

Tijdens deze moeilijke tijd zie je ook fantastische ideeën ontstaan. DJ’s en licht en geluid verhuur bedrijven die ten tijde van deze crisis gaan omdenken. Super tof! Ook wij zijn druk aan het brainstormen wat wij kunnen doen. Heb je een tip? Laat het ons weten. Maar wat kan jij doen? We hebben een aantal creatieve manieren voor je gevonden. Alleen samen kunnen we elkaar helpen!

Feest verplaatsen, niet annuleren

Ondanks dat er nog onduidelijkheid is over de komende maanden, overweeg om het feest en DJ boeking te verplaatsen, in plaats van alles te annuleren. Naast dat annuleren niet kosteloos is, wil je ook niet opnieuw beginnen met de hele planning. Wellicht heb je zelfs al een aanbetaling gedaan. Bij ons het verplaatsen van alle geboekte feesten en DJ’s kosteloos. Wel vragen wij alle klanten die geboekt hebben om de aanbetaling voor de originele datum te voldoen. Dit helpt ons (en onze DJ’s) door deze bizarre crisis heen. Je kunt natuurlijk op de nieuwe datum rekenen op een geweldig feest.

Plan nu jullie bruiloft

Zijn jullie genoodzaakt jullie bruiloft te verplaatsen? Heel stressvol. Dat hoeft niet. Heb je bij ons een bruiloft geboekt? Grote kans dat je jullie bruiloft DJ bij Dutch DJ Wedding hebt geboekt. Wij helpen je graag om de hele bruiloft te verplaatsen naar een nieuwe gewenste datum.

Jullie zullen een beetje flexibel moeten zijn. Voor het najaar en zelfs volgend jaar hebben wij al boekingen staan op populaire data. Dit geldt ook voor andere bruiloft DJ’s en leveranciers. Ook trouw locaties worden vaak een jaar van te voren geboekt. Omdat er nu zoveel bruiloften worden verplaatst en iedereen probeert tot een nieuwe trouwdatum te komen, overweeg een bruiloft op een zondag of maandag. Door op een minder populaire dag of een doordeweekse dag te trouwen hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen met de trouwplanning, wat een hoop stress weg kan nemen. En je helpt ons en andere bruiloft leveranciers om alsnog een stukje inkomsten terug te verdienen.
Dit geldt overigens ook voor andere feesten.

Betaal voor uit

Alleen omdat het feest nog niet plaatsvindt, betekent niet dat je ons niet kan helpen. Misschien heb je dit ook al gedaan voor andere bedrijven of lokale ondernemers: het kopen van giftcards voor toekomstige diensten – voor jezelf of voor een ander – is een geweldige manier om jouw leveranciers te supporten. Zie het vooruit betalen als een tegoed voor het te gekke feest.


Spread the love

Laat een goede review achter op onze facebook-pagina en google review. Dit waarderen wij zeer. Mond-tot-mond reclame is een andere, goede manier om ons en andere leveranciers te helpen. Beveel ons aan bij een vriendin of kennis die ook een feest gaat plannen. Of opper het idee bij je baas of het niet eens tijd is voor een bedrijfsfeest later in het jaar. Kleine moeite toch?

Share on social
Het werk van je leveranciers delen op social media is ook een fantastische manier om jouw support te tonen. Ook om ervoor te zorgen dat er zich een rij aan potentiële klanten ontwikkelt die staan te springen om te boeken zodra alles weer een beetje normaal is.
Bekijk en deel onze facebook
Bekijk en deel onze instagram

Maak er thuis een feest van

Bands en onze DJ’s die niet fysiek in een ruimte kunnen zijn en zoals gewoonlijk de voetjes van de vloer kunnen laten gaan, zullen het zeer waarderen als je hun playlist deelt. Als je dan toch gaat ‘borrelbellen’ via Houseparty, maak er dan ook een echte house party van! Voorpret voor jullie bruiloft. Check bijvoorbeeld het spotify kanaal van Dutch DJ Entertainment LIVE (waar aantal van onze bruiloft DJ’s actief zijn)

Ga live vanuit je eigen huis.

Ben jij DJ of zanger, of zangeres? Heb jij thuis niet de benodigde apparatuur om live jouw performance te streamen? Huur bij ons professionele geluidsapparatuur en laat je livestream door ons verzorgen. Zo kom jij goed voor de dag. Promoot jezelf wanneer iedereen thuis op social media is.

Livestreamen voor DJ’s, zangers, zangeressen en live performance artiesten: klik hier!


Wat doet Dutch DJ Entertainment:

  • Wij adviseren je graag wat te doen als je dit voorjaar een DJ geboekt hebt of zelfs een compleet verzorgt feest.
  • Het verplaatsen van boekingen is kosteloos, zolang deze corona crisis aanhoudt. In overleg plannen wij een nieuwe datum.
  • Indien gewenst stemmen wij dit af met de locatie en andere leveranciers. Alles om jouw te ontzorgen.
  • Livestream verzorging voor DJ’s, zangers, zangeressen en live performance artiesten.

Bel ons 038-2022662 of info@dutchdjentertainment.nl