DJ schoolfeest

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw schoolfeest? Van een DJ voor het gala tot een DJ voor het lustrumfeest. Dutch DJ Entertainment draait op heel veel verschillende schoolfeesten. Samen met de nieuwste en beste muziek, knallende geluidssystemen en vette lichtshow maakt onze DJ er een onvergetelijk schoolfeest van. Wij doen er alles aan om van jou feest het vetste en coolste feest te maken.

Al vanaf € 595 exclusief btw!

Ben jij het studeren ook helemaal bue? Of heb je net je examens gehad? Wij vinden dat iedere scholier of student recht heeft op de vetste feesten. Daarom bieden wij al mogelijkheden vanaf € 595 exclusief btw! Voordelig en alles tot in de puntjes geregeld.

Tevredenheid gegarandeerd

Van een kleine groep mensen tot honderden feestvierders. Dutch DJ Entertainment doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw feest er een is waar nog lang over nagepraat wordt. Wij staan bekend om onze perfecte entertainment verzorging. Bovendien zijn onze getalenteerde DJ’s ontzettend flexibel. Dat betekent onder andere dat ze verschillende muziekstijlen kunnen draaien. Van hedendaagse top40 tot beste meezingers. De heetste clubbeats en is het tijd om te knallen? Ook de hardere stijlen ontbreken niet.

Verzorgd tot in de puntjes

Onze DJ kan jouw schoolfeest tot in de puntjes verzorgen. Zo kunnen wij je ook begeleiden bij de organisatie van bijvoorbeeld het gala, studentenfeest of lustrumfeest. Denk hierbij aan de promotie, uitstraling, techniek, entertainment (DJ’s) en natuurlijk de uitvoering. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven schoolfeest DJ

De prijs voor jouw schoolfeest is afhankelijk van verschillende factoren. Vraag bij ons een offerte aan, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden en prijzen. Wij hebben voor iedere schoolfeest een geschikte DJ. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een DJ voor het gala, studentenfeest of lustrumfeest kunnen wij je verder helpen.

Meer dat een DJ voor het schoolfeest

Wist je dat onze DJ’s niet alleen op schoolfeesten draaien? Onze veelzijdige DJ’s kunnen van ieder feest een succes maken. Een aantal voorbeelden: bruiloft, verjaardag, buurtfeest, sportgala of bedrijfsfeest. Bekijk onze brochure voor meer informatie over de mogelijkheden.

DJ voor jouw schoolfeest boeken?

Wil je onze DJ voor jouw gala, lustrumfeest of studentenfeest inhuren? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 202 26 62, een e-mail te sturen naar info@dutchdjentertainment.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden voor een DJ op jouw schoolfeest te bespreken.

“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld