DJ bruiloft

Wat is nu een bruiloft zonder DJ? Geen muziek. Geen sfeer. Breng wat leven in de brouwerij met één van de DJ’s van Dutch DJ Wedding! Dutch DJ Wedding is onderdeel van Dutch DJ Entertainment. Dé bruiloft tak van Dutch DJ Entertainment. Swingende familieleden en feestende vrienden. Voetjes van de vloer. Zingen. Dansen. Lachen. Met onze persoonlijk aanpak wordt jullie bruiloft gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Jullie wensen zijn leidend voor ons. Het is immers jullie dag!

Ga op zoek naar een klik

Zijn jullie op zoek naar een DJ die op jullie bruiloft de perfecte plaatjes gaat draaien? Dan is het van groot belang dat jullie kennismaken met de bruiloft DJ. Hij of zij zal namelijk voor een groot deel de sfeer van jullie feest bepalen. Het is dus belangrijk dat jullie er vertrouwen in hebben dat de door jullie gekozen DJ dit op een goede wijze creëert. Zorg er daarom altijd voor dat jullie de DJ die op jullie bruiloft komt draaien van tevoren ontmoeten. Alleen zo weten jullie zeker of er een klik is. En dat jullie ontspannen aan jullie grote dag beginnen.

Willen jullie meer tips lezen voor het vinden van een goede DJ bruiloft? Check het op onze pagina: http://www.dutchdjwedding.nl/dj-tips

Maak kennis met de DJ die op jullie bruiloft draait

Wij plannen vooraf altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij jullie thuis of op de trouwlocatie. Hier bespreken wij al jullie wensen. Van de juiste muziek tot de uitstraling. Van de openingsdans tot het slotnummer. De hele avond wordt doorgenomen om niks aan het toeval over te laten. Hoe meer de DJ voor jullie bruiloft over jullie wensen weet, hoe zekerder jullie kunnen zijn van een spectaculaire en onvergetelijke avond! Over het algemeen kunnen wij ter plekke de offerte opmaken en weten jullie direct waar jullie aan toe bent. Ook spreken jullie van tevoren met de DJ die komt draaien. Is de DJ onverhoopt toch ziek? Dan regelen wij de vervanging! Gegarandeerd een topfeest!

Lees meer over de werkwijze van onze DJ bruiloft: werkwijze

Shows op maat met onze bruiloft DJ

Gaan jullie trouwen en beschikt de trouwlocatie niet over de juiste licht, geluid en DJ apparatuur? Geen nood. Dutch DJ Wedding verzorgt alle techniek tot in de puntjes voor jullie. Verlichte dansvloer, stijlvolle led DJ booths en vele lichteffecten. We zorgen voor zuiver geluid. Natuurlijk ontbreekt de perfecte DJ op jullie bruiloft niet; de basis voor een geslaagd feest. Onze shows zijn op maat. Jullie wensen zijn leidend voor ons. In onze show brochure krijgen jullie een goed beeld van wat wij voor jullie kunnen betekenen en jullie kunnen inspiratie opdoen. In een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden bespreken, waarna jullie direct een gespecificeerde offerte ontvangen.

Regel direct een DJ voor jullie bruiloft!

Op zoek naar iemand die op jullie grote dag de mooiste plaatjes kan draaien? Voor een persoonlijke aanpak kiezen jullie voor Dutch DJ Wedding Neem vandaag nog contact met ons op via ons bel-mij-terugformulier. Ons liever direct spreken? Bel dan 038 202 26 62 of mail naar info@dutchdjwedding.nl. Staat onze DJ binnenkort op jullie bruiloft te draaien? 


Show brochure
“More than just music!”
Dutch DJ Entertainment
Adres Parc de zwijger 31
8091 CZ Wezep
KvK 57535442
BTW NL122694909B01
Bel 038 202 26 62
E-mail info@dutchdjentertainment.nl

Volg ons ook op:

Bel mij terugIk ga akkoord met de privacy verklaring *
* verplicht veld