Thyrza

Urban vibes voor ieder evenement

Muziek is iets wat Thyrza altijd al integreerde. Van het zelf aanleren van gitaar spelen, drummen en muziek produceren had Thyrza nog een andere grote interesse en dat is het draaien van muziek. Zo kocht zij een kleine DJ controller en niet wetende wat ze eigenlijk moest doen klikte ze maar wat knoppen in. Na wat vele YouTube video’s en uren kwam er uiteindelijk echt muziek uit en opende er een nieuwe wereld. In 2017 deed Thyrza voor het eerst mee met Kunstbende Drenthe. Dit is een jongerencultuur wedstrijd waar er in verschillende disciplines, waaronder DJ, wordt gestreden in meerdere disciplines. Dit was dan echt haar eerste echte podium ervaring! Gelijk die avond werd Thyrza voor verschillende GIGS gevraagd en begon het balletje te rollen.

Boekingen op Bevrijdingsfestival Drenthe, TT Assen, Westergasfabriek in Amsterdam en natuurlijk de heetste clubs in Drenthe, Friesland en Groningen! Thyrza stond tussendoor niet stil en heeft inmiddels 4 prijzen op haar naam staan waaronder Kunstbende Beste DJ Drenthe #1!

In de zomer van 2021 draaide Thyrza 3 maanden in Griekenland op verschillende eilanden zoals Kos en Rhodos. Waar Thyrza altijd urban draaide, begon vanaf toen de liefde voor van alles en nog wat. Naast natuurlijk het draaien van de heetste urban kan er zo af en toe ook 80’s/90’s, top40 en wat house voorbij komen. Een mix van toen en nu wat je continu blijft verrassen.

Greep uit referenties:

  • Dorst te Groningen
  • Kunstbende winnaar 2021

 

Thyrza boeken DJ

Tracks van deze dj